CANNELLONI MET KIP EN SPINAZIE
1 pk Pastella Lasagne 200 g
Tomatensaus:
4 dl kant-en-klare tomatensaus
Vulling:
225 g blokjes kip
100 g ricottakaas
200 g ontdooide diepvriesspinazie, uitgelekt
3 eetlepels paneermeel
2 eetlepels melk
1⁄2 theelepel grof zout
Versgemalen peper
1 eiwit
1 1⁄2 dl milde kaassaus
2 eetlepels versgeraspte Parmezaanse kaas
Bijgerecht: Salade, verse basilicum en 100 g grof volkorenbrood
Baktijd:
Ca. 1⁄2 uur bij 200°C
Ontvouw het lasagneblad en snijd dit in twee stukken. Leg de stukken in een natte theedoek. Giet de tomatensaus op de bodem van een ovenvaste schaal (ca.18 x 29 cm). Vulling: Roer alle ingrediënten in een schaal door elkaar. Pak 1 stuk lasagneblad, smeer dat in met eiwit en snijd het in 5 even grote stukken (à ca. 10 cm.) Herhaal dit met het andere stuk. Verdeel de vulling over de tien stukken en rol ze over de lengte op. Leg de rollen naast elkaar in de tomatensaus in de schaal. Verdeel de kaassaus over de rollen en garneer ze met geraspte kaas. Bak het gerecht in de oven tot de bovenkant goudbruin is.