FETTUCCINE BOLOGNESE
1 pk Pastella Fettuccine Naturel 400 g^
500 g rundergehakt
2 kleine gesneden rode uien
2 eetlepels tomatenpuree
2 blikken tomaten in blokjes (ca. 400 g)
Evt. 1 rode peper, fijngesneden
1⁄2-1 theelepel grof zout
Versgemalen peper
Een beetje suiker (1⁄2-1 theelepel) om de tomatensmaak af te
ronden
Versgesneden basilicum
Evt. een beetje geraspte Parmezaanse kaas
Roerbak het gehakt in een pan tot het suddert en van kleur verandert. Voeg de ui toe en fruit die 2 min. Voeg de tomatenpuree en gesneden tomaten toe. Laat de saus op gemiddeld vuur en zonder deksel ca. 5-10 min. koken. Breng de saus op smaak met zout, peper, suiker en evt. rode peper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de uitgelekte pasta door de saus en garneer met basilicum en evt. geraspte kaas.