Til Oversigt

FETTUCCINE, KIPFILET MET PARMAHAM EN GEBAKKEN TOMATENSALADE

Fire tallerkener

2 pk Fettuccine Spinazie 250 g
4 kipfilets
4 plakken parmaham
400 g halve cherrytomaten
75 g zongedroogde tomaten in kleine stukjes gesneden
1 gesneden ui
2 takjes verse tijm
1⁄2 dl olijfolie
3 eetlepels balsamico
zout en versgemalen peper

Wikkel de rauwe ham om elk stuk kipfilet en leg deze in een ovenvaste schaal. Meng de cherrytomaten met de zongedroogde tomaten, ui, tijm, olijfolie, balsamico, zout en versgemalen peper. Plaats dit in een kleine ovenvaste schaal naast de kip. Braad de kip en de tomatensalade in 30-35 min. in de oven bij 200 graden. Kook de pasta volgens de aanwijzingen, zodat het uitkomt met de oventijd. Doe de pasta door de warme tomatensalade en serveer het geheel met plakjes kip en garneer het met tijm.