FETTUCCINE SPINAZIE MET ZALM, ASPERGES EN CITROEN
2 pk Pastella Fettuccine Spinazie 250 g
500 g verse zalm zonder huid en graat
1 dl gehakte verse dille
1 theelepel fijngeraspte citroenschil
400 g verse groene asperges in kleine stukken
1 eetlepel olie
Zout en versgemalen peper
Snijd de zalm in grote blokken (ca. 3 x 3 cm). Doe de olie, dille en citroenschil in een pan en laat het warm worden. Bak de zalm ca. 6 min. in een pan op gemiddeld vuur. Draai de zalmblokken af en toe voorzichtig om. Voeg zout en peper toe en haal de zalm uit de pan. Houd de vis warm. Bak de stukken asperge of lente-ui 1 min. in de pan. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de zalm en wat kookvocht van de pasta toe en houd het geheel warm. Meng de pasta, zalm en asperges door elkaar en serveer meteen.