FETTUCCINE TOMAAT MET BROCCOLI, BLOEMKOOL EN SPEK
2 pk Pastella Fettuccine Tomaat 250 g
250 g champignon in schijfjes
250 g broccoli in kleine roosjes
250 g bloemkool in kleine roosjes
200 g blokjes spek
2 1⁄2 dl room
1 eetlepel olie
zout en gemalen peper
Bak de spekblokjes in een pan met olie. Neem de helft uit de pan als ze goed doorbakken zijn en leg ze opzij. Voeg de champignons toe en bak ze ca. 5 min. Voeg de broccoli, bloemkool, room, 1 dl water, zout en peper toe. Laat de saus ca. 5 min. koken en breng deze op smaak. De groenten moeten beetgaar zijn.Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen. Bewaar wat kookvocht en giet de pasta af. Roer de pasta, saus en de rest van de spekblokjes door elkaar, evt. met wat kookvocht wanneer de saus te dik is. Serveer meteen, evt. met geraspte kaas erbij.