Til Oversigt

FETTUCCINE TOMAAT MET CHERRYTOMATENSAUS EN SCHIJVEN GEBRADEN VARKENSHAAS

Fire tallerkener

2 pk Pastella Fettuccine Tomaat 250 g
500 g cherrytomaten
1 theelepel olijfolie
1 geplette grote teen knoflook
1 eetlepel verse tijmblaadjes
1⁄4 theelepel grof zout
Versgemalen peper
1 varkenshaas

Braad de varkenshaas in een pan met een beetje olie, zout en peper. Snijd ondertussen de tomaten doormidden. Roerbak ze samen met de knoflook en tijm ca. 2 min. in olie. Voeg zout en peper toe. Voeg vlak voor het serveren een 1⁄2 dl kookvocht toe en verwarm de saus snel. De tomaten moeten niet uit elkaar vallen. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze in een vergiet om uit te lekken. Roer de pasta en 'tomatensaus' door elkaar en serveer het geheel samen met plakken gebraden varkenshaas.