Til Oversigt

PAPPARDELLE MET RUNDERRIBLAP EN GELE PAPRIKASAUS

Fire tallerkener

2 pk Pastella Pappardelle Naturel 250 g
1 runderriblap van ca. 700 g
olijfolie
3-4 gele paprika's in kleine stukjes ( 600 g)
100 g boter
zout en versgemalen witte peper
1 eetlepel donkere balsamico
1 dl gesneden verse basilicum

Verhit de boter in een pan en bak de paprika tot deze zacht en lichtbruin is. Doe de gebakken paprika in een blender en breng op smaak met zout, peper, balsamico en evt. kookvocht van de pasta. Kruid het vlees met zout en peper en braad het in een (grill)pan ca. 4-5 min. op laag vuur aan beide kanten bruin. Laat het vlees even onder het deksel staan voordat je het snijdt. Kook de pasta volgens de aanwijzingen, meng de paprikasaus erdoor en strooi er basilicum en versgemalen peper over. Serveer de pasta met plakjes runderriblap.