PAPPARDELLE MET KLEINE GEHAKTBALLEN EN TOMATENSAUS
2 pk Pastella Pappardelle Naturel 250 g
1-2 grote ui(en), fijngesneden
1-2 grote tenen knoflook, fijngesneden
2 blikken tomaten in blokjes
2 theelepels gedroogde basilicum
2 theelepels olie
1-2 theelepels grof zout
Versgemalen peper
Evt. een beetje suiker (1⁄2-1 theelepels) om de tomatensmaak af te
ronden
500 g kleine gehaktballen
Verse basilicum
Doe de ui en de knoflook in een pan en fruit ze een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes en basilicum toe en kook het geheel een paar min. Breng de saus op smaak met zout, peper en evt. suiker en laat het geheel uiterlijk 5-10 min. sudderen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het water af. Meng de pasta met de saus en de gehaktballen.