Til Oversigt

RAVIOLI IN PADDENSTOELENSAUS

Fire tallerkener

2 pk Pastella Ravioli Spinazie en Kaas, Biologisch 250 g
2 sjalotten (40 g)
1 grote teen knoflook
3 theelepels gesneden tijm
400 g gemengde paddenstoelen
1 eetlepel olijfolie
2 dl kippenbouillon
1 theelepel citroensap
1 dl koksroom (max 15%)
20 g gemengde sla (veldsla, rode sla, jonge spinazie, rucola)
2 eetlepels gesneden bieslook
zout en peper

Snijd de sjalotten en knoflook fijn en bak de uien samen met de gesneden tijm en paddenstoelen in olijfolie in een pan. Kruid dit met peper. Roer de bouillon en citroensap erdoor en wacht tot de helft verdampt is. Voeg de koksroom toe en laat de saus 1-2 min. koken, tot het een crème wordt. Breng op smaak met zout en peper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ravioli met de paddenstoelensaus en garneer het geheel met de sla en gesneden bieslook.