RAVIOLI MET KAAS, GEMARINEERDE SPERZIEBONEN, PIJNBOOMPITTEN EN LAMSKOTELET
2 pk Pastella Ravioli Kaas 250 g
2 lamskoteletten - 700 g
1 eetlepel gedroogde rozemarijn
400 g sperziebonen
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels donkere balsamico
1 geperste teen knoflook
1 eetlepel fijngeraspte citroenschil
1 eetlepel citroensap
zout en peper
1 dl geroosterde pijnboompitten
4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Kruid de lamskoteletten met zout, peper en rozemarijn en braad ze in olie in een warme pan. Braad ze in ca. 20-25 min. af in de oven bij 180°C. Laat het vlees even afgedekt en warm staan. Kook de sperziebonen gaar in lichtgezouten water. Zet ze opzij en houd ze warm. Roer de olijfolie, balsamico, knoflook, citroenschil en citroensap door elkaar. Doe de dressing door de sperziebonen en pijnboompitten en kruid het geheel met zout en gemalen peper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen en doe de warme bonen erdoor. Snijd het vlees in dunne plakjes en doe de pasta en bonen erbij. Strooi de Parmezaanse kaas erover en serveer.