Til Oversigt

SPAGHETTI MET RUCOLA EN GARNALEN

1 pk Pastella Spaghetti Naturel 250 g
150 g rucola
200 g garnalen
50 g geroosterde pijnboom- of zonnebloempitten
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas o.i.d.
1 grote teen knoflook
1⁄2dl olijfolie
zout
peper

Was de rucola en droog deze goed. Leg 1⁄4 van de bladeren opzij voor later. Pel de knoflook en doe alles samen met de geraspte kaas en pijnboom in een kleine hakmachine of blender. Voeg de helft van de olijfolie toe en breng het op smaak met peper en zout. Verwarm de rest van de olie in een grote pan of wok en bak de garnalen hierin. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, haal daarna de spaghetti er uit en roer het door de mix in de pan. Voeg eventueel naar behoefte wat van het pastawater toe en strooi tenslotte de grofgesneden rucola er over.