Til Oversigt

TORTELLINI BOLOGNESE MET CHAMPIGNONS EN TOMAAT

Fire tallerkener

2 pakken Pastella Tortellini Bolognese 250 g
250 g gesneden champignons
250 g cherrytomaten, gehalveerd
1 grote teen knoflook, gesneden
1 dl gesneden bladpeterselie
1 eetlepel olijfolie
1⁄2 theelepel grof zout
Versgemalen peper

Bak de champignons ca. 5 min. in olie in een pan. Voeg de cherrytomaten en knoflook toe en bak ze ca. 2 min. Laat de tomaten niet koken. Voeg peterselie, zout en peper toe. Kook ondertus- sen de pasta volgens de aanwijzingen. Neem 1-2 dl kookvocht en giet de pasta af in een vergiet. Doe het kookvocht en de warme tortellini in de champignon-tomatenmix. Serveer meteen.Tip:Bij dit gerecht smaakt geraspte kaas goed. In plaats van peterselie kan ook verse basilicum gebruikt worden.