TORTELLINI TOMAAT EN MOZZARELLA MET SALAMI EN GEBAKKEN COURGETTE
2 pk Pastella Tortellini Tomaat en Mozzarella 250
g
4 eetlepels olijfolie
200 g Italiaanse droge salami in dunne plakjes
200 g aubergine in blokjes
200 g courgette in blokjes
200 g venkel, in dunne reepjes
1 grote teen gesneden knoflook
2 theelepels gedroogde oregano
Zout en peper
4 eetlepels versgeraspte Parmezaanse kaas
Verwarm de olie in een diepe pan en bak daarin de plakjes salami. Haal de salami uit de pan en leg deze opzij. Bak de aubergine, courgette en venkel een paar min. in de pan. Doe de salami, knoflook en gedroogde oregano erbij. Kook de pasta volgens de aanwijzingen, doe deze door het gerecht en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Strooi er Parmezaanse kaas over en serveer.